Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

 

Üzletember, médiavállalkozó. Tinédzserként csöppent bele a számítógépes játékok világába, majd létrehozta a PcWeb online informatikai magazint, mely 2006-ra 12 oldalból álló lapcsaláddá nőtte ki magát. Sulyok László, a Best Media Group felkérésére 2006 elején megalapítja a BestGames játékmagazint, egy évvel később pedig viharos körülmények között távozik egész csapatával és egy új portált indít GamePress néven. 

 

2006-tól BestGames, majd később GamePress Podcast néven online rádióműsort vezet be, melynek a Budapest Plus rádió ad helyet.

 

2009-ben interjúkötetet jelentet meg, melynek szerkesztője Horváth Tamás. A 4 kötetes anyagban részletesen elmeséli a játékmagazinos korszakot, továbbá ugyanitt nyíltan beszél a kereszténységhez való kötődéséről is.

 

2010-ben megalapítja a Trendmagazint, aminek jelenleg is főszerkesztője, ahol többek között vásárlási tanácsadót vezet, tévélátogatásokat szervez (FIX HD, VIVA TV), valamint népszerű személyekkel interjúkat hoz tető alá (Iszak Eszter, Hajdú Péter, Fáy Miklós, Bara Ákos, Fluor, Istenes Bence, Pálmai Anna, Nagy Marcell, Kováts Vera, Feke Pál, Koltai Lajos, Ördög Nóra stb.).

 

2013-ban elindítja a SUPERTREND Média lapkiadót, melynek hálózatába a Trendmagazin mellett a Sportarazzi, a Luxuskarórák, a Starity és a PlaystationCommunity tartozik.Egyéb tudnivalók:

 

Kedvenc színésznője Kristen Stewart, akiről magyar rajongói klubot hoz létre Kristen Stewart Hungary néven. 2012-ben a Trendmagazin és a Starity összefogásából a magyarországi Kristen rajongók először üzenhettek kedvencüknek 21. születésnapja alkalmából, melyet Hennel Ádám és csapata juttatott ki az amerikai színésznő ügynökségéhez. 2012-ben már az egész világról várták a leveleket, több mint 10 ország rajongói klubjaival működtek együtt.

 

Több nyilatkozatában határozottan elítélte a hamisítványokat, ezért 2012-ben együttműködést kezdeményezett a HENT vezetőségével (Hamisítás Elleni Nemzeti Testület) a hamisítványok visszaszorítása érdekében.


A szócikkhez társított címkék:
Hennel ÁdámPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta