Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Hámori Barbara

Content House, vezető

Hámori BarbaraSzakmai előmenetel:

Tanulmányok
1996-ban végzett a ELTE Bölcsésztudományi Karán magyar-kommunikáció szakon.

Szakmai pályafutás
Újságírói munkáját a Népszava belpolitikai rovatánál kezdte, majd a Pesti Est egy magazinjának főszerkesztő-helyetteseként dolgozott.

A kereskedelmi televíziók elindulásakor az RTL Klub Fókusz című műsorának [riporter]?e, később [szerkesztő]?je lesz.

2001-től saját műsort indít a Magyar Televízión, ahol Ismeretlen Ismerősök címmel közel 70 közéleti személyiség egy-egy napját mutatja be. 2002-ben  a [tv2]? fő gyártó cégénél, az Interaktívnál helyezkedik el, ahol a Claudia Show, a VIP Big Brother és a Hárman Párban főszerkesztője. 2003 júliusától 2008 decemberéig a [VIASAT3]? [programigazgató]?ja. Itt magyarországi tevékenysége mellett, az MTG regionális közép-európai programigazgatójaként Szlovéniáért és Bulgáriáért is felelt. 2009-től az Origo Zrt. programigazgatója, a LifeNetwork és OzoneNetwork csatornák tartalmi irányítása tartozik hozzá. 2010 szeptemberétől az Origo Zrt. szórakoztató tartalmak igazgatója lesz, a tévéken kívül a 2010 év végén elindult life.hu tartalomirányítását is ellátja. 2011. elején távozik az Origótól.

2011. októberében kinevezik a Paprika Latino International produkciós iroda - amely pl. az X Faktort is a portfóliójában tudja - Content House nevű, saját fejlesztésű televíziós formátumokkal foglalkozó új vállalkozásának élére.

 Kapcsolódó információ:

www.lifenetwork.hu

www.ozonenetwork.hu

Paprika Latino

 


A szócikkhez társított címkék:
life.hu , tartalomgyártás , televíziós produkcióPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta