Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A grapevinejobs.hu egy nemzetközi hálózat részeként megszületett, kizárólagosan média- és szórakoztatóipari állásokra specializálódott álláskereső honlap.

A magyarországi oldal 2007-ben indult, és a grapevinejobs hálózat tizedik tagja. A brit anyacég nyomdokain haladva, hasonló nevű oldal - Magyarország mellett - jelen van az USA-ban, Ausztráliában, Németországban, Hollandiában, Lengyelországban, Spanyolországban, Franciaországban és Olaszországban.

A grapevinejobs.hu egy rendkívül iparágspecifikus és a hirdetett állásokra igen igényes oldal. Csak olyan álláshirdetéseket enged az oldalon megjelenni, melyek a média és szórakoztatópari területek állásait hirdetik, inkább kevés releváns álláshirdetéssel operálva, mint sokkal mely nem iparág releváns.

A grapevinejobs.hu a dolgozói magántulajdonában van, akiknek többévi tapasztalatuk van a média és a szórakoztatóipar különböző területeiről.

A grapevinejobs.hu célja a média- és szórakoztatópari álláskeresés egyszerűbbé és könnyebbé tétele.Egyéb adatok:

Kapcsolódó link

Nemzetközi hálózati főoldal: http://www.grapevinejobs.com 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta