Márkafelépítés:
GLOBUS KETCHUP
A Globus Ketchup klasszikus változata mellett a pikáns, fűszeres ízek kedvelői számára elérhető a Globus Chilis Ketchup, amely ötvözi a zamatos paradicsom és a csípős chili ízét. A mediterrán ízek kedvelőinek fejlesztették ki az oregánóval, kakukkfűvel, bazsalikommal és fokhagymával ízesített Globus Olaszos Ketchupot.
GLOBUS MUSTÁR
A Globus Mustár a benne lévő 10 féle fűszer pikáns harmóniájának köszönheti azt az egyedi ízt, amely Magyarország egyik legkedveltebb mustárává teszi.
GLOBUS MAJONÉZ
A Globus Majonéz receptjét háziasszonyok segítségével fejlesztettük ki, hogy tökéletes legyen az íze.
Az elmúlt években egyre népszerűbbekké váltak nálunk is a salátaöntetek, ezért hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét, a hagyományos kapros és fokhagymás termékek mellett a Globus olyan népszerű önteteket is kínál, amilyen a kertész, a mediterrán és az ezersziget salátaöntet.
Érdekességek
Az 1600-as években a ketchup még dióból, szardellából, osztrigából vagy gombából készült. A rómaiak nemcsak a mustár magját, hanem zsenge leveleit is fogyasztották. A majonéz neve Richelieu bíboros 1756-os Mahon-i győzelmének emlékét őrzi.