Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

GLOBUS KETCHUP
A Globus Ketchup klasszikus változata mellett a pikáns, fűszeres ízek kedvelői számára elérhető a Globus Chilis Ketchup, amely ötvözi a zamatos paradicsom és a csípős chili ízét. A mediterrán ízek kedvelőinek fejlesztették ki az oregánóval, kakukkfűvel, bazsalikommal és fokhagymával ízesített Globus Olaszos Ketchupot.

 

GLOBUS MUSTÁR
A Globus Mustár a benne lévő 10 féle fűszer pikáns harmóniájának köszönheti azt az egyedi ízt, amely Magyarország egyik legkedveltebb mustárává teszi.

 

GLOBUS MAJONÉZ
A Globus Majonéz receptjét háziasszonyok segítségével fejlesztettük ki, hogy tökéletes legyen az íze.

 

Az elmúlt években egyre népszerűbbekké váltak nálunk is a salátaöntetek, ezért hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét, a hagyományos kapros és fokhagymás termékek mellett a Globus olyan népszerű önteteket is kínál, amilyen a kertész, a mediterrán és az ezersziget salátaöntet.

 

Érdekességek
Az 1600-as években a ketchup még dióból, szardellából, osztrigából vagy gombából készült. A rómaiak nemcsak a mustár magját, hanem zsenge leveleit is fogyasztották. A majonéz neve Richelieu bíboros 1756-os Mahon-i győzelmének emlékét őrzi.


 


 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta