Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A sikeres eseményszervezés (nemcsak sajtóesemény) egyik záloga a résztvevők szisztematikus utánkövetése (follow-up). Rendszerint az adott eseményre szóló meghívókat postai vagy elektronikus formában juttatják el a szervezők a meghívottakhoz. Mivel a meghívók a formai követelmények szerint az eseménnyel kapcsolatos leglényegesebb, elsődleges információkat (a rendezvény aktualitása, előadók személye, helyszín, időpont, kapcsolattartó személye, szükség esetén dress code, stb.) tartalmazzák, így az utánkövetés során lehetőség nyílik az adott rendezvénnyel kapcsolatos további, másodlagos információk (az esemény jellege, egyedisége, fontossága, presztízse, stb.) megosztására a meghívottakkal.

 

Az utánkövetést, vagyis a meghívottakkal való folyamatos kapcsolattartást leggyakrabban telefonon, ritkább esetben személyesen végzik a rendezvény szervezői. Mivel az események sikere nagyban mérhető azzal, hogy a meghívottak hány százaléka jelenik meg személyesen a rendezvényen, ezért érdemes megfelelő időt szánni az utánkövetésre.

Az utánkövetés fókuszálhat a meghívott vendégekre, illetve sajtó nyilvános esemény esetén a sajtó képviselőire. Utóbbi utánkövetése azért is fontos, mert így nagyban növelhető az esemény kapcsán megjelenő médiamegjelenések száma. Az utánkövetés során értékes visszajelzéseket is kaphatunk a meghívottaktól az esemény szervezését illetően.
A szócikkhez társított címkék:
eseményszervezés , rendezvényszervezés , utánkövetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta