Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: display
Verzió: 4  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2017-01-07 17:08:14
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A display, vagy árukínáló egy [eladáshely]i [reklámhordózó].

A Danone Activia displaye

A display funkciója kettős. Egyrészt bemutatja a [termék]et, miközben kiemeli a [márká]t, így figyelemfelkeltő jellege miatt elkülöníti a [vásárló] ezt a terméket a többitől. Másrészt a vásárló közvetlenül kiszolgálhatja magát így még inkább vásárlásra ösztönzi őt.


A display vagy árukínáló klasszikus értelmében egy [eladáshely]i [reklámhordózó].

A Danone Activia displaye

A display funkciója kettős. Egyrészt bemutatja a [termék]et, miközben kiemeli a [márká]t, így figyelemfelkeltő jellege miatt elkülöníti a [vásárló] ezt a terméket a többitől. Másrészt a vásárló közvetlenül kiszolgálhatja magát, így még inkább vásárlásra ösztönzi őt.


A displayek a sorok végein elhelyezkedő eszközök, melyek feltűnő színe és kreatív jellege miatt messzebbről észrevehetők a rajtuk elhelyezett termékek, mint a polcokon kihelyezett [versenytárs]aik, ezáltal e termékeknek nagyobb forgalmat képes kölcsönözni.

 

A 2010-es években széleskörben elterjedtté vált az online display hirdetés fogalma, amely alatt alapvetően a [web banner]eket értik.


 

 

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta