Bezár [x]
Már 2522 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Csomor Tamás

marketingkommunikációs szakember, a Whatever Group ügyvezető-tulajdonosaSzakmai előmenetel:

Tanulmányok

Mérnökként végzett, majd marketingkommunikációt tanult.

Szakmai pályafutás

Korábban 13 évig vezette a GGK Direct (Draft FCB) kommunikációs ügynökséget, majd nevezték ki a LOWE GGK ügyvezető igazgatójának. Előtte a Bell Telemarketing ügyvezetője, alapítója és ügyfélkapcsolati igazgatója volt. 
Legfőbb szakterülete a stratégiai márkafejlesztés és márkakommunikáció, aktviáció. Ügynökségvezetőként és márkafejlesztési stratégaként cégeinek nevéhez fűződik többek között a GM Chevrolet márkájához kapcsolódó közép-kelet-európai vállalati CRM rendszerének tervezése és üzemeltetése, az IRONMAN márka hazai bevezetése, valamint az MTVA-val együttműködésben futó Holnap Tali televízisó sorozat produkciója.

 Egyéb tudnivalók:

Tulajdonosa és kiadója a vous.hucookta.husport4you.hu és nrgreport.com tematikus magazinoknak/hírportáloknak.Kapcsolódó információ:

GGK Direct
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta