Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Bonyhádi Gábor
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-14 15:56:59
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Bonyhádi Gábor

ügyfélkapcsolati igazgató, ReVISION-Marketing

[ügyfélkapcsolati igazgató], [ReVISION Gerillamarketing]

 

 

 

 

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán végzett üzleti kommunikáció szakon. Előtte a Torontói Centennial Collage hallgatója volt másfél évig marketing szakon. Karrierjét a McCann Erickson Budapestnél kezdte a client service osztályon, azóta dolgozott a lapkiadással foglalkozó Geopress Zrt-nél. Jelenleg a ReVision mellett a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán tanít reklámkutatás és tervezést, és marketing kommunikációt. Szabad idejében outdoor kutatásokat végez. További hobbija a snowboard, és a póker.

A 2010 őszén induló Gerillamarketing mesterkurzus előadója.


 

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán végzett üzleti [kommunikáció] szakon. Előtte a Torontói Centennial Collage hallgatója volt másfél évig [marketing] szakon. Karrierjét a [McCann Erickson] Budapestnél kezdte a [client service] osztályon, azóta dolgozott a lapkiadással foglalkozó Geopress Zrt-nél. Jelenleg a ReVision mellett a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán tanít [reklámkutatás] és tervezést, és [marketingkommunikáció]t. Szabad idejében outdoor kutatásokat végez. További hobbija a snowboard, és a póker.

A 2010 őszén induló Gerillamarketing mesterkurzus előadója.


 Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta