Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A szakember 1979-ben végzett a Közgazdasági Egyetemem. Diplomamunkáját az akkor újdonságnak számító termékmenedzseri rendszer hazai tapasztalatairól írta. 1992 óta vezeti saját cégét az Argumentum Marketing Tanácsadó Kft-t. Ezen időszak alatt tovább képezte magát az amerikai USAID, illetve a német RKW program nyújtotta lehetőségeken.  
1987 óta tanít különféle felsőoktatási intézményekben, illetve tanfolyamokon. Az elmúlt években marketing szakértői címet szerzett, és szerepel az NSZFI szakértői listáján, mint oktatási-és vizsga szakértő. 2010-ben igazságügyi szakértői címet szerzett. Az évek során több szakkönyv, tankönyv és jegyzet szerzője, szerkesztője, vagy szaklektora. Körül-belül 100 szakmai publikációt jegyzett.1999 óta elnökségi tagja a Magyar Marketing Szövetségnek, ahol 2003-2008 között a főtitkári feladatokat is ellátta.

 

2005-ben jelentette meg az "Elégedett az ügyfél?" című szakkönyvét, melyet 2011-ben a "Egy nyelven az ügyféllel" című kapcsos gyakorlati kézikönyv követett.

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta