Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Blue State Digital piaci ügyfelek mellett politikai és non-profit szervezetek számára készít online kampányokat. Legismertebb munkája az Obama/Biden elnökválasztási kampány (USA), azaz Obama for America interaktív része 2008-ból. Vagy például az első brazil elnöknő, Dilma Rousseff megválasztásához vezető online kampány 2010-ben.

Blue State Digital logo

A BSD-t 2004-ben alapították Washingtonban.

A négy alapító Howard Dean 2004-es elnöki kampányának stábjából került ki: Clay A. Johnson (2008-ban kivált a cégből), Joe Rospars (new media director, később kreatívigazgató, Jascha Franklin-Hodge és Ben Self.

 

2010. december 30-án bejelentették, hogy a világ legnagyobb kommunikációs hálózata, a WPP Group - a holding digitális befektetési és ügyökségi cégén, a [WPP Digital]?-on keresztül - felvásárolta a Blue State Digitalt. A BSD ekkor már Nagy-Britanniában is jelen volt brit leányvállalatának londoni irodájával. Emellett - Washington DC-n kívül - Bostonban, New York-ban és Los Angelesben van az ügynökségnek irodája.
Tevékenység:

2011 elején a cégben összesen 130-an dolgoznak, az évek során több mint 250 ügyfelük számára. Grassroots marketing, brand advocacy, azaz ügyfél-evangelizmus, social networking, online adománygyűjtés tartozik a profiljába, amely eszközök integrálásához BSD Online Tools néven technológiai eszköztárat is fejlesztettek. Emellett természetesen web dizájnnal, (web)fejlesztéssel és stratégiai kommunikációs tanácsadással is foglalkoznak.Egyéb adatok:

Kapcsolódó linkek:

 

Ügynökségi weboldal: www.bluestatedigital.com

BSD Online Tools: www.bsdtools.com


A szócikkhez társított címkék:
digitális marketing , gerillamarketing , reklámügynökségPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta