Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Back & Rosta nemzetközi IT tanácsadó és szolgáltató társaság 2001-ben alakult, Budapesten. Mára Európában, Ázsiában, és Amerikában is önálló képviselettel rendelkezik.


A Back és Rosta specialitása a tanácsadás és az innovatív informatikai szolgáltatások. Szakterületei közé tartozik az információ-biztonság, az e-learning, a mobil marketing, a telekommunikáció, az integrált platformok és a folyamat kontrolling tanácsadás.

 

Küldetése, hogy korábban elkülönült területek és kultúrák összekötésével innovatív, új megoldásokat alakítson ki ügyfelei részére. Európai székhelye Budapest, ahol szoros kapcsolatot ápol az Uniós intézményekkel, állami és önkormányzati megrendelőkkel, közintézményekkel és egyetemekkel. Ázsiai üzletrészét pedig Sanghajból (Kína) irányítja, ami lehetőséget teremtett számos külföldi ország, multinacionális vállalat és helyi cégek kiszolgálására.


MÁRKANEVEK

 

IT-biztonsági audit,
Monitoring rendszerek,
Adatvagyon-védelem

 

 

 

Bluetooth marketing,
Mobil multimédia

 

 

 

Piackutatás, üzleti tanácsadás és reprezentáció Kínában

 

 

 

Számítási felhők, Szoftverfejlesztés,
Online marketing

 

 


 Tevékenység:

A Back és Rosta megoldások széles skálájával áll partnerei és ügyfelei részére.

 

Infókommunikáció és biztonság

A Back és Rosta Infókommunikáció és biztonság üzletága a legkiválóbb magyar és ázsiai fejlesztőmérnökök, auditorok és tanácsadók csapatára támaszkodik. Ügyfelei között megtalálható több európai ország kormánya, kormányközi szervek, civilszervezetek és nagyvállalatok.

 

Vállalati adatvagyon védelme

Kiszivároghatnak-e vállalatának érzékeny információi versenytársaihoz, volt alkalmazottaihoz? A Back és Rosta segít megvédeni értékes adatvagyonát, különösen olyan esetekben, ha a jogi és más hagyományos módszerek önmagukban nem kielégítőek. Védelmi rendszere kétszintű megközelítést alkalmaz:

  1. Először átfogó bizalmassági vizsgálatot folytat le vállalatánál, feltárva a megerősítendő és optimalizálható folyamatokat.

  2. Ezután az IT biztonsági iparág legfejlettebb eszközeinek és saját fejlesztésű rendszereinek bevetésével biztosítja az adatvagyon maximális biztonságát.


Információ-biztonság

A Back és Rosta teljeskörű információ-biztonsági auditokat monitoring rendszereket biztosít, melyek átfogó és pontos értékelést adnak informatikai rendszereink biztonsági kockázatairól. Azonosítja a strukturális gyengeségeket, tervezési problémákat, valamint a emberi kockázatokat.
 

Informatikai outsourcing

A Back és Rosta Magyarországon és Kínában dolgozó tehetséges informatikusai készen állnak rá, hogy átvegyék Öntől informatikai feladatainak terhét, így vállalata saját alapkompetenciáira tud koncentrálni.


Honlapkészítés

Legyen szó akár egy egyszerű internetes portálról, akár komplex on-line beváráslóközpontról, a Back és Rosta segít megvalósítani az Ön üzleti tervét. Gyakorlott programozói, grafikusai és rendszertervezői, olcsón és hatékonyan valóra váltják elképzeléseit. Kiegészítő Honlap Elégedettségi Szolgáltatása (WSS) biztosítja, hogy ne csak egy honlapot kapjon, hanem egy hosszútávon sikeres marketing eszközt, amely tényleges profitot generál vállalata számára.

 

Mobil technológiák
A Back és Rosta Mobil technológiák üzletága a legmodernebb vezetéknélküli technológiák fejlesztésére koncentrál, hogy ügyfelei dinamikusan változó környezetben is komoly sikereket tudjanak elérni. A vezeték nélküli technológiák iránti egyre növekvő elvárások kielégítése érdekében számos innovatív megoldást fejlesztettek ki.

 

Bluetooth marketing

A Back és Rosta a különböző bluetooth marketing megoldások piacvezető fejlesztője és szolgáltatója Európában és Ázsiában. Bluetooth szervereit mind házon belül fejleszti és teszteli.. Ez nemcsak a legjobb műszaki minőséget, de azt a technológiai rugalmasságot is biztosítja, ami a komolyabb rendszerek telepítéséhez elengedhetetlen. Piacvezető szerepének alapja a maximális lefedettség tartomány és a különlegesen gyors átviteli reakcióidő biztosítása.

 

Mobil alkalmazások

A Back és Rosta fejlesztői csapata specialitása az innovatív mobil telefonos alkalmazások készítése a gyorsan változó okostelefon piacra. Ezek akár egyedi szerveroldali alkalmazásokkal együttműködve kiváló módszert biztosítanak a mobilfelhasználók megcélzására, legyen szó akár vállalati alkalmazásokrók, akár online játékról.

 

Online jelenlét

Sokéves internetes tapasztalatra építő tanácsadói és fejlesztői teljeskörű szolgáltatást nyújtanak vállalata számára online jelenétének maximalizálásához. A Back és Rosta megtervezi és megvalósítja, vagy igény szerint átalakítja jelenlegi webes alkalmazásait. Kiegészítő Honlap Elégedettségi Szolgáltatása (WSS) biztosítja, hogy ne csak egy honlapot kapjon, hanem egy hosszútávon sikeres marketing eszközt, amely tényleges profitot generál vállalata számára. Ezt különböző innovatív technológiák segítségével, pl. kereső-optimalizálással (SEO) éri el.

 

Tanácsadás és kereskedelem

A Back és Rosta Tanácsadás és kereskedelem üzletágát áruk és szolgáltatások távoli piacok közötti hatékony áramlása érdekében hozta létre, elsősorban Európa és Ázsia összekötésére. Kihasználva, hogy irodával rendelkezik Közép-Európa egyik meghatározó fővárosában, csakúgy mint Ázsia egyik leggyorsabban fejlődő pénzügyi központjában, célja, hogy elősegítse a kiemelkedő európai és kínai termékek és szolgáltatások áramlását.

 

Nemzetközi kereskedelem

A kereskedelmi üzletága olyan termékeket és szolgáltatásokat kutat fel Kínába és Európában, amelyek megérettek a nemzetközi színtérre való fellépésre, de nem rendelkeznek a szükséges képességekkel a régiójukból való kitöréshez. A kereskedelem ma már több, mint áruk szállítása a világ egyik pontjáról a másikra: ma már értékek és hagyományok cseréjéről beszélünk, amelyek áramlása többletet eredményez mind az eladó, mint a vevő oldalán.

A Back és Rosta küldetése, hogy önmagukban bízó, a mai világ kihívásaira aktív válaszokat adó cégeket hozzásegítsen a világ különböző pontjain való megjelenéshez és értékeik bemutatásához. Olyan kelet-közép-európai vállalkozások számára biztosít sokrétű szolgáltatásokat, amelyek bármilyen formában meg kívánnak jelenni a világ leggyorsabban nő gazdaságában. Sanghaji irodája a kínai bürokrácia és kulturális hagyományok ismeretében hatékonyan képes elősegíteni, hogy a kelet-közép-európai vállalkozások ne csak távolról figyelhessék a kínai növekedést, hanem profitáljanak is belőle.

 

Befektetésösztönzés

A Back és Rosta két háttérrégiója, az Európai Unió és Kína a globalizáció hatására mindinkább egymásra utaltak, egymás támogatása nélkül hosszabb távon nem képesek stabil jólétet biztosítani állampolgáraiknak. A növekedés fenntartásához, illetve felgyorsításához a két történelmi régió közötti tőkeáramlás alapvető fontosságú. Olyan európai projektekhez keres tőkeerős kínai partnereket, akik képesek és szándékoznak is a kelet-közép-európai régióban beruházni. A Back és Rosta a két régió közötti híd szerepét betöltve ellátja mind kínai vállalkozások európai képviseletét, illetve európai projektek számára kínai partnerek felkutatását.Egyéb adatok:

Lépjen velünk kapcsolatba!

 

Magyarország

1053 Budapest, Veres Pálné utca 14.
tel.: +36 1 3174004
fax: +36 1 2122188

email: info@bluenion.com

www.bluenion.com

 

Kína

2F, No. 111-113, Huashi road,
Xuhui district Shanghai 200233
P.R.China
Phone: +86 21 6337 3677

 

Hong Kong
Room 1609C2
Nan Fung Tower, 173 Des Voeux Road C,
Hong Kong

 


A szócikkhez társított címkék:
honlap , infokommunikacio , információ-biztonság , Kína , mobilmarketingPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta