Bezár [x]

Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Agárdi SzilviaAgárdi Szilvia - tanuló, énekesnő. A [The Voice]? és [A Dal]? című műsorokban láthattuk - hallhattuk.Szakmai előmenetel:

  • Nyolc éves korától népdalversenyeken indul, sokat meg is nyer.
  • 2012-ben jelentkezik, és bejut a The Voice - Magyarország hangja című tehetségkutató műsorba, ahol bár [Pál Dénes]?sel szemben alulmaradt, de az egész ország megismeri, és felfigyel rá.
  • 2013-ban az Pál Dénessel közösen előadott Szíveddel láss című daluk (szerzők: [Szabó Zé]?-[Molnár Tamás]?) bekerül az [Eurovíziós Dalfesztivál]? magyarországi válogatójába.


Egyéb tudnivalók:

A 17 éves zalaegerszegi lány koraszülöttként jött a világra, szeme, látása nem tudott megfelelően kifejlődni, születése óta látáskárosult. Közgazdasági szakközépiskolába jár Keszthelyre, ahol marketinget tanul. 
Gyermekkora óta énekel, melyet nagyon komolyan gondol a jövőjére nézve is, ezért mindig megpróbálja a maximumot kihozni magából.


A szócikkhez társított címkék:
A Dal , Agárdi Szilvia , Pál Dénes , The Voice 

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta