Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Fotky&Foto  fotóalbum fényképeket, rajzokat, vektoros grafikus képeket valamint videóklippeket kínál engedéllyel. Ez a Royalty Free engedély, ideális reklámokhoz, hirdetésekhez, de ezen képek felhasználásának lehetösége nagyon széles.

Honlapot szerkeszt, vagy reklámot készít és szeretne modern képeket használni hozzá? Magazint ad ki, vagy cikket ír? Naptárat, szórólapot vagy bilbordot nyomtat? A Fotky&Foto Fényképalbum a legjobb képeket ajánlja Önnek. Vásároljon remek áron egyszerüen és gyorsan a www.fotkyfoto.hu –n és növelje rekláma hatékonyságát. Világhírü fényképalbumunkban a világ minden tájáról talál képeket, rajzokat, vektorokat és videókat. A képet regisztrálás nélkül is megvásárolhatja, vagy választhat a Start, Standard és Premium árcsomag közül, így fényképeinket és videójainkat még kedvezöbb áron töltheti le.

A Fotky&Foto  fényképalbum mindenki számára nagyon áttekinthetö, ezért néhány perc alatt megvásárolhatja azt, amire szüksége van, és meg lesz lepödve, milyen egyszerüen és könnyen juthat hozzá legális képekhez. Vásároljon legális képeket, így elkerülheti a szerzői jogok megsértését, amely leleplezése növekedik az egész világban, a fényképalbumok, és fényképészek egyre gyakoribb ellenörzésének köszönhetöen.

           A fényképeink jól áttekinthetö kategóriákban vannak elosztva, valamint megfelelö kulcsszó segítségével is könnyen megtalálhatja.

           

A Fotky&Foto fotóalbumban különbözö méretü fényképeket vásárolhat engedéllyel, amelyek az Ön igényeihez vannak igazítva . Ez engedélyeket magán-, kereskedelmi-, valamint reklám célokra használhat  fel. Ezek a képek kitünöen szolgálnak termékei, vállalata népszerüsítésére az interneten, szorólapokon, magazinokban, napilapokban vagy egyszerüen irodája, lakása díszítésére.

 

Képeinket, vagy illusztrációinkat többféleképpen fel lehet használni. Elég egyszer megvásárolni az engedélyt és használhatja honlapjára, nyomtatott reklámra, autóra vagy akár iroda falának díszítésére is. Így ez a kép képviselni fogja Önt addig, amíg nem vásárol egy újjabb képet.

Az engedélyt a fényképekre elég csak egyszer megvásárolni, és utána határtalanul használhatja.

 

A világ változik, és néha nem elég csak egy ábra, amely képviseli gondolatát. Ezért a Fotky&Foto  albumunkban több mint 100 000 darab videó klippet is találhat, amelyek érdekesebbé tehetik honlapját, vagy reklámját.

És ez még mindnig nem minden, amit a Fotky&Foto  fotóalbum kínál. Az összes képböl, rajzból, vektorból szakértö csoportunk készít egy csodaszép képet vászonra, posztert, vagy fotótapétát. Kizárólag minöségi anyagokkal dolgozunk, és kizárólag korszerü modern gépekkel, és termékeink minöségéért garanciát vállalunk!!

Így nincs korlátozva sem a méret miatt, sem az anyag miatt, mindent Ön határoz meg, és a kész terméket elküldjük Önnek pontosan az Ön elképzelése és igénye szerint.

Ne habozzon kapcsolatba lépni szakértöi csapatunkkal, amely készségesen válaszol bármely kérdésére, a licenciás fényképek valóban kedvezö vásárlásról, amelyek elérhetőek mindenki számára.

Lépjen kapcsolatba a Fotky&Foto  fotóalbummal.


A szócikkhez társított címkék:
Fotky , FotkyFoto fotóalbum , fotóalbumPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta