Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Hill & Knowlton nemzetközi [PR ügynökség]?et 1927-ben alapította az egykori újságíró John W. Hill. A recesszió időszaka alatt Hill egyik banki ügyfele Donald Knowlton lépett elő partnerré. 1934-ben Hill New York-ba tette át a székhelyét, hogy megfelelőbb szolgáltatást nyújtson az Amerikai Vas és Acélműveknek, míg Knowlton Ohio-ban maradt Hill & Knowlton of Cleveland néven.

Ma az öt legnagyobb [public relation]? cég egyike, 39 országban 73 iroda segíti számos multinacionális és helyi vállalat, kormányzati- és civil szervezet [PR]? kommunikációját. Többek között ügyfele a Enron Corporation és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság. Erős befolyását a nemzetközi hálózatán túl elsősorban az USA és más országok (Ausztrália. Kuvait, Uganda stb.) kormányához fűződő kapcsolatának, valamint a tömegmédiumokban való befolyásának köszönheti,

A cég jelentős marketingsikereket ért el az 1990-91-ban zajló Öbölháború és a 2003-as iraki invázió kommunikálásában. A WPP group tagja, amely a négy legnagyobb PR ügynökséget is birtokolja.
 

Magyarországon 15 éve működik.

 Egyéb adatok:

Magyar honlap:
http://www.hillandknowlton.hu

Nemzetközi blog:
http://blogs.hillandknowlton.com/blogs/
 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta